Vanuit mijn bedrijf Renate Acteert! laat ik mij inhuren voor heel diverse acteeropdrachten. Ik doe elke opdracht met enorm veel plezier.
Renate van Laarhoven
Eigenaar Renate Acteert!

LIEFDE MAAKT BLIND

In 2015 begonnen we met een enthousiast en jong team aan de film ‘Liefde Maakt Blind’. Voor meer informatie zie IMDB.

ROL: ESTHER NACHT - tante VAN DAAN

ACHTER GESLOTEN DEUREN

In seizoen 4, aflevering 28, dat op 19 september 2014 is uitgezonden door Net5, speel ik een rol als Dineke, een karakter met veel psychische problemen. De hele aflevering zie je hier.

ROL: DINEKE - ZUS VAN KLAAS

Overige activiteiten

Toneelgroep ‘De Gildebroeders’

Bij toneelgroep De Gildebroeders heb ik diverse rollen mogen vervullen zoals in onder andere ‘Engelen Zonder Vleugels’ van Albert Husson en ‘De Dierbare Overledene’. Niet kluchten, zoals veelal bij plaatselijk toneel voorkomt, maar het absurdistische theater had onze voorkeur.

Figuratie

Ik heb een figuratierol als agente vervuld in de televisieserie Wolff (1997, Amsterdam), uitgezonden door RTL4, ik heb gefigureerd in de televisieserie IC (2002, Leiden), uitgezonden door RTL4 en in het televisieprogramma ‘Vrouwen Zijn Beesten’ (2003, Hilversum), uitgezonden door Veronica. Een heftige rol was de edelfiguratierol van vogelspotter in de speelfilm ‘Kom en Kus Mijn Ziel’ (2004) van Herman Vogel met tegenspeler Dirk van de Pol.

Stage bij Radio Gooiland

Een goede inkijk in de televisie- en radiowereld heb ik gekregen tijdens mijn stage bij het toenmalige radiostation Radio Gooiland (later Radio 192), waar ik ondermeer samenwerkte met Eddie Becker, Krijn Torringa en Tineke de Nooij. Voor een televisieserie onder leiding van Michael Bakker heb ik meegeholpen in de productie.

Modellenwerk

Ik was één van de vaste modellen van een fotograaf die fotografiecursussen gaf. Het ging voornamelijk om portret- en figuurfotografie in een studio. Een jaarlijks terugkerende shoot was een shoot zonder kleding (niet erotisch) op de Veluwe.

Ben ik de actrice die jij zoekt?

Uiteraard is er nog veel meer te vertellen, ik maak graag kennis met je.